Kulturhus

De Rietborgh

Zaal- en sporthalverhuur in het centrum van Terborg

Rietborgh

ZAAL 1 & 2

Zaal 1 en Zaal 2 zijn de wat kleinere zalen die met een deur af te sluiten zijn van hun omgeving.

LEES MEER

DE KUUL en DE BRINK

De Kuul en De Brink zijn grotere zalen met een meer open karakter.

LEES MEER

SPORTHAL

De Sportzaal is de grootste ruimte met beschikking over alle speeltoestellen die u van een sportzaal mag verwachten.

LEES MEER

Voor wie?

Voor wie zijn de faciliteiten uitermate geschikt?

Vanwege het multifunctionele karakter is De Rietborg geschikt voor een breed scala aan activiteiten en een divers publiek. U kunt denken aan groeps- en individuele lessen, cursussen, zangverenigingen, theater- en toneelopvoeringen, presentaties, vergaderingen en gewoon gezellig samenkomen met een groep mensen.

“Als vaste gebruiker binnen het Kulturhus de Rietborgh werken we veel samen met de (vaste) gebruikers. Er is structureel overleg met Dynamiek, ‘t Kempske, Consultatiebureau en niet te vergeten het beheer van Zozijn. Het winkeltje Uniekkado, een waardevolle aanvulling binnen de Rietborgh. Dit brengt gelijk gezelligheid bij binnenkomst.”

Natasja Berendsen

Locatiemanager Kinderopvang Humanitas

Wat gebruikers over ons zeggen

“Drempelvrij met ruimte voor een ieder in zijn of haar eigenheid.”

“Met verschillende verenigingen uit Terborg, die ook gebruik maken van het gebouw is er een prettige samenwerking op het gebied van b.v. het geven van een clinic gym. En niet te vergeten een belangrijke plek voor ons als Kinderopvang Humanitas, maar zeker ook voor onze ouders en kinderen.”

“Op de maandagmiddag en woensdagavond zit ik met mijn sportclub bij de Rietborgh. Wat ik het mooiste aan de Rietborgh vind, is dat er verschillende groepen mensen bij elkaar komen, met een ieder zo zijn eigen doel, maar toch voelt het als één geheel! Het is er gezellig en iedereen die ik tegen gekomen ben, is vriendelijk!”

Paul Pollys Gym

Op zoek naar een multifunctionele ruimte?

Huur een sporthal of zaal bij Kulturhus De Rietborgh.