Kernpartners

Samen met onze Kernpartners in het multifunctionele gebouw De Rietborgh

Uniekkado Terborg

Dagbesteding voor mensen met een beperking

Uniekkado Terborg is een bijzondere werkplek waar mensen met een beperking werkzaam zijn te midden in de samenleving. Uniekkado Terborg is gevestigd in het Kulturhus De Rietborgh in Terborg. Cliënten van Uniekkado Terborg voeren diverse werkzaamheden uit voor het beheer van de Rietborgh. Wilt u een zaal huren? Dan staat ons team voor u klaar! Daarnaast werken cliënten van Uniekkado aan creatieve producten. Deze producten staan uitgestald in het atelier en de winkel die direct bij binnenkomst zichtbaar zijn.

Receptie en sleutelbeheer

Medewerkers van Uniekkado beheren de receptie van De Rietborgh. De werkzaamheden zijn onder andere de telefoon opnemen, gasten ontvangen en doorverwijzen, rondleidingen geven, boodschappen doen, opruim- en schoonmaakwerkzaamheden, de post rondbrengen, koffie en thee verzorgen.

Kortom verschillende werkzaamheden waarbij medewerkers contact hebben met de kernpartners en de gebruikers van De Rietborgh.

Kindercentrum ‘t Kempske

Kindercentrum ‘t Kempske is er voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar uit Oost-Gelderland bij wie de ontwikkeling niet vanzelf gaat. We gaan er vanuit dat kinderen erbij willen horen en de wereld willen begrijpen. Zij willen dingen zelf doen, nieuwe dingen ontdekken en leren beheersen, zelf het initiatief nemen en blijven proberen, ook als het niet direct lukt.

Vanuit kindercentrum ‘t Kempske én op meerdere plekken in Oost-Gelderland bieden wij verschillende vormen van begeleiding en behandeling. Vaak samen met andere organisaties.

‘t Kempske ligt middenin een woonwijk in Terborg en maakt deel uit van Kulturhus De Rietborgh.

Consultatiebureau Yunio

Wat doet Yunio?
Groeien is groter worden. Van baby tot kleuter. Van kleuter tot jong volwassene. Maar groeien is ook groeien als mens, ook in je rol als ouder. Dat is niet altijd makkelijk. En… daar sta je niet alleen voor, dat doe je samen met Yunio. Onze gedreven professionals zijn er voor jou als ouder en ondersteunen jou in de ontwikkeling van je kind van baby tot volwassene.

Consultatiebureau
Op het consultatiebureau monitoren we de groei & ontwikkeling van je kind, krijg je opvoedingsadvies en voorlichting over voeding en verzorging. Maar ook kun je zelf vragen stellen. Een afspraak maak je gemakkelijk via mijn Kinddossier. Heb je een vraag die niet tot je volgende afspraak kan wachten, loop dan even binnen op het inloopspreekuur op dinsdagen van 9:00 tot 10:00 uur. Ook kun je ons voor dringende vragen 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereiken op 0900 – 9864.

Extra hulp wanneer jij dat nodig hebt
Ook als je behoefte hebt aan wat extra coaching of hulp, biedt Yunio begeleiding. Bijvoorbeeld extra begeleiding in de vorm van professionele thuisbegeleiding of één van onze vele vrijwilligers die net dat beetje extra steun en verlichting geven op het moment dat jij dat net even nodig hebt. Meer informatie over de verschillende begeleidingstrajecten vind je op onze website.

YUNIO, GROEIEN DOE JE SAMEN

Kinderopvang Humanitas

Kinderopvang Humanitas streeft naar optimale ontwikkeling voor elk kind. Met aandacht, warmte en grote deskundigheid begeleiden wij kinderen om zichzelf en hun talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Wij werken daarvoor samen met alle andere betrokkenen in hun directe omgeving. Kinderopvang Humanitas is één van de grootste maatschappelijke kinderopvangaanbieders met een bereik van ruim 20.000 kinderen door heel Nederland op meer dan 400 kinderdagverblijven en locaties voor buitenschoolse- en peuteropvang.

Basisschool Dynamiek

Dynamiek is een moderne basisschool waar we er vanuit gaan dat ieder mens uniek en gelijkwaardig is. Dit houdt in dat wij “de mens” als uitgangspunt nemen voor ons onderwijs, in de meest brede zin van dat container-begrip.

Dynamiek biedt kinderen, ouders en personeel een stukje samenleving waar vooral gekeken wordt naar wat wel kan!

Waar je binnen onze gedragscode mag zijn wie je bent. Waar we bereid zijn van en met elkaar te leren. Waar verschillen tussen mensen als kracht gezien wordt, met een compleet en indien nodig aangepast aanbod.

Op zoek naar een multifunctionele ruimte?

Huur een sporthal of zaal bij Kulturhus De Rietborgh.